avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ,as dori sa stiu cum pot obtine vechimea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ,as dori sa stiu cum pot obtine vechimea in munca la ...

Buna ziua ,as dori sa stiu cum pot obtine vechimea in munca la CAP Musenita ,judetul Suceava ;si la TCMAIA Focsani ,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 19 Aprilie 2022
1..CAP Musenita, fie intrebati la;
- Suceava – Arhivele Naționale ale RomânieiAdresa: Suceava, strada Alexandru cel Bun nr. 45 D, cod 720052, jud. Suceava
Telefon: 0230/531.572 (secretariat), 0230/203.726 (relaţii cu publicul), 0230/203.726 (sala de studiu)
Fax: 0230/203.720 (secretariat), 0230/203.727 (șef serviciu)
E-mail: suceava@arhivelenationale.ro

sau

- la Primaria Muşeniţa
[ link extern ] /

2. TCMAIA Focsani
Directia Judeteana a Arhivelor Nationale Vrancea
Adresa: Focşani, Str. Dimitrie Cantemir nr. 19, cod 620098, jud. Vrancea
Telefon/ Fax: 0237/ 613.712
E-mail: vrancea@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, unde pot găsi arhivele tc ind suceava pentru o adeverință ... ZotaM ZotaM Bună ziua, unde pot găsi arhivele tc ind Suceava pentru o adeverință de vechime sau ar putea cineva sa ma ajute cu un număr de telefon va rog. Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua ! Îmi puteți spune vă rog frumos unde pot găsi ... Cristina . T Cristina . T Bună ziua ! Îmi puteți spune vă rog frumos unde pot găsi arhiva pentru T.I.M Iași ( Trustul Instalații Montaj Iași , Șantierul 3 Suceava ) !? ... (vezi toată discuția)
Caut adresa trustul instalatii montaje iasi strug strug Sunt Ion și m-am apucat sa imi strang actele pt pensie si nu gasesc nicaieri un nr de telefon sau o adresa a Trustului Instalatii Montaj din Iasi, Sant. 3 ... (vezi toată discuția)