Va spuneam.de dr. Vlad Ciurea acum câteva zile.
Aveti aici ascunderea virusului in creier conform teoriei sale.
,,Care este este riscul de accident vascular cerebral ori de degradare cerebrală după infectare cu SARS-CoV-2. Ce spune un medic neurochirurg "
,,Sunt două căi prin care virusul ajunge în creier – calea hematogenă, prin plămâni, a trecut în alveole, din capilarele alveolare în sânge şi ajunge în creier; sau prin cea de-a doua cale – aerian, prin nas se duce exact în bulbii olfactivi şi ajunge direct în mijlocul creierului, din cauza asta ai dispariţie de miros, iar lângă centrii mirosului sunt centrii gustului. Dacă aţi observat, am văzut şi eu la diferite persoane, că aceasta a fost persistentă – trei luni, şase luni – şi odată cu ameliorarea stării generale a revenit şi gustul şi mirosul."
,,Eu n-am avut pierdere nici de gust, nici de miros, m-am şi mirat. Mi s-a spus, „«Ştiţi, dumneavoastră aţi purtat mască 24 de ore din 24, de acceea aţi fost mai protejat şi de aceea virusul nu v-a atacat pe linie aerogenă»,” a spus Vlad Ciurea la Digi24."
[ link extern ]
Dr. Vlad Ciurea a purtat masca cu atenție 24 din 24 de ore dar nu a precizat ce fel de masca.
Eu de câteva luni folosesc masca de protecţie puternica tocmai ca aveam dubii cu mastile normale chirurgicale.
Stiti ca sustin de mult timp.necesitatea de a se purta masti de.protectie puternica și nu degeaba am tot spus.
A zis și în urma cu câteva luni același lucru dar nu cred ca v-am spus.