avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal infractiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal infractiune

Bună seara. Am un dosar întocmit cu data de înregistrare 05/04/2020,in schimb la pedeapsa sa trecut ca să suspendat dreptul de a conduce din luna noe. 2019. Este ceva greșit sau greșesc eu.?
Cel mai recent răspuns: Floricica eu , utilizator 14:27, 1 Iunie 2020
Probabil este dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin.2 c.p.
Incercati sa explicati mai detaliat.
Prin prezenta vă comunicam faptul că, în conformitate prevederile art. 111 din O. U. G. 195/2002 republicata, cu modificările și completările ulterioare, începând cu data de 05.11.2019,vi s-a reținut permisul de conducere, ca urmare a savarsirii infracțiunii prevazute de art. 336 art. 1 din Codul penal, eliberând-se dovada înlocuitoare fără drept de circulație.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil este dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin.2 c.p.
Incercati sa explicati mai detaliat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din 05.11.2019 aveati dreptul de conducere suspendat si ulterior ati fost depistat ca ati condus, ce anume nu intelegeti?
Bună ziua de aceea sunt nelămurit pt ca data este greșită trebuia 04..04. 2020 în schimb data și semnătura sunt bine trecute, noi am băgat deseama după 2,3 zice de greșeală.

Din 05.11.2019 aveati dreptul de conducere suspendat si ulterior ati fost depistat ca ati condus, ce anume nu intelegeti?

Îmi cer scuze de neînțelegere. Dar el a fost prins, defapt a mutat mașina în parcare ( în timpul acesta a zgâriat 2 mașini) dar în zilele aste mai precis 04.04.2020 Deaceea sunt nelămurit, ce treaba are luna noi 2019 când infracțiunea am comis-o acum recent.

Floricica eu a scris:

Bună ziua de aceea sunt nelămurit pt ca data este greșită trebuia 04..04. 2020 în schimb data și semnătura sunt bine trecute, noi am băgat deseama după 2,3 zice de greșeală.

Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2020
Floricica eu, utilizator

Alte discuții în legătură

Condus fara permis de conducere helene alexia helene alexia Prietenului meu in anul 2016 a facut un accident si ia luat permisul de conducere sa judecat pentru acel accident si urma sai dea permisul inapoi ca lau gasit ... (vezi toată discuția)
Mi s a luat permisul când îl aveam suspendat Va rog frumos sa ma ajutați... Mi a fost suspendat permisul și am condus din nou... Ce pot face în acest caz.. Sunt disperata va rog sa ma ajutați! (vezi toată discuția)
Am condus mașina unui prieten fără să am permis și ne-a prins poliția. ce riscăm? Catalin1501 Catalin1501 Buna ziua. Eram acum 2 3 seri, cu prietenii in parcarea Kaufland. Unul dintre prieteni avand permis, si masina. L-am rugat sa imi dea sa fac o parcare, ... (vezi toată discuția)