avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire anexa gospodareasca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire anexa gospodareasca

Buna ziua, vin si eu cu o intrebare, pe o proprietate unde tatal meu are drept de proprietate cota parte, nu e mostenire facuta, poate scoate o autorizatie de constructie pentru o anexa gospodareasca, constructie pe lemn cu suprafata sub 50metri patrati?precizez ca este deja construita o casa, casa parintilor tatalui meu, care sunt decedati de peste 15 ani,multumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2020
Andyrey, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara, și un an fericit va doresc! am o întrebare, tatăl ... Mihai1526 Mihai1526 Bună seara, și un an fericit va doresc! Am o întrebare, tatăl meu are un titlu de proprietate de moștenitor pe care este trecut el și încă frați, ... (vezi toată discuția)
Incercare de a fi inlaturat de la mostenire giv giv Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea problema: Tatal meu a decedat in anul 2015. Tatal sau a decedat in anul 2010. Eu i-am mostenit pe amandoi si am ... (vezi toată discuția)
-- drept de proprietate dupa succesiune -- cteodorescu1987@yahoo.com cteodorescu1987@yahoo.com Buna ziua, Va relatez pe scurt urmatoarea situatie. Parintii mei, in timpul casatoriei lor, au construit o casa de vacanta in Judetul Dambovita, fara ... (vezi toată discuția)