Bună ziua! Am nascut in iulie 2018, contractul de muncă a fost pe perioada determinată si s-a încheiat la 31 august 2018( am lucrat 3 ani) si am ramas in concediu creștere copil. Urmează să nasc în noiembrie anul acesta, cand primul copil va avea 2 ani și 4 luni, intrebarea mea este urmatoarea: voi primi indemnizatie pentru cel de-al doilea copil? Dacă da, cum se va calcula ? Tinand cont ca nu am un contract de munca activ.
1. Veti primi indemnizatie pentru cel de-al doilea copil.
2. În situația în care persoana care a beneficiat de concediu și indemnizație pentru creșterea copilului naște unul sau mai mulți copii într-o perioadă de până la 12 luni de la finalizarea concediului pentru creșterea copilului anterior, dacă din calculul indemnizației rezultă un cuantum al indemnizației lunare pentru creșterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizației primit anterior nașterii celui din urmă copil, se acordă indemnizația lunară pentru creșterea copilului primită pentru copilul anterior.
Indemnizatie
Brianna12
Buna seara.am si eu o intrebare.In data de 4 ianuarie 2020 am terminat cei 2 ani de crestere a copilului,iar pe 26 mai 2020 trebuie sa nasc al doilea copil.Pot ... (vezi toată discuția)