avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curator autoritate tutelară la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curator autoritate tutelară la notar

Buna ziua!
Va contactez in speranta ca ma puteti îndruma.In urma unei relatii din care a rezultat un copilaș, noi,părinții fiind necăsătorit,ne-am despărțit.
In timpul relației voiam sa ne facem familie si tatăl copilului a luat un teren in comuna Sirna,Prahova.Voia să ne facem casa si sa ne mutăm acolo.M-a trecut si pe mine în acte 50-50%.Dupa despărțire,i-am spus că ii cedez partea mea.El vrea sa treaca actele pe numele copilului care are 6 luni jumatate.Imi puteti spune ce soluție exista?El spunea de curator autoritate tutelară.Daca am alege aceasta varianta,imi puteti spune ce presupune aceasta;daca si cu ce as fi eu obligată fata de el?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu copilul!!!!!! carmenny09 carmenny09 ma numesc liliana am 20ani si un copil de 3 luni dintr o relatie extraconjugala numai pot sta cu tatal copilului nu poate intretine un copil am aflat ... (vezi toată discuția)
Împărtirea bunurilor în cazul unui cuplu necăsătorit și cu copii ioanacatrinei ioanacatrinei Situatie: -cuplu necăsătorit. -ea are un copil dintr-o relatie anterioară -acum au și un copil din această relatie, recunoscut de amândoi. -au ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului daca parintii nu sunt casatoriti mayacristina mayacristina Buna seara!am o relatie cu tatal fetitei mele in varsta de 1an si 7 luni de aprox 5 ani de zile.Nu suntem casatoriti dar fetita este trecuta pe numele lui.De ... (vezi toată discuția)