ma numesc liliana am 20ani si un copil de 3 luni dintr o relatie extraconjugala numai pot sta cu tatal copilului nu poate intretine un copil am aflat ulterior ca este dependent de droguri l am si prins drogandu se ;ma lasa fara bani el pleaca de acasa se duce in bucuresti sa si ia ce are nevoie ;parintii lui m au mutat la tara la bunicii lui, dar ei au cunostinta de ce face el imi spun daca vreau sa plec sunt libera copilul il vor lua ei sa l creasca; nu vreau sa las copilul pe mainile lor!!! se bazeaza pe faptul ca au bani!!ce pot face sa nu mi pierd copilasul vreau sa plec la mama mea care lucreaza an afara tarii(U.K.) va rog sneti mi ce trebuie sa fac!!!
Relatie extraconjungala presupune ca sunteti casatorita dar ca ati intretinut o legatura din care a rezultat copillul? sau doar ati avut aceasta legatura , cu tatal copiluli, fiind necasatorita. Este barbatul cu care aveti copilul trecut ca tata in certificatul de nastere al copilului? Este important de stiut, pentru a vedea ce drepturi are barbatul despre care spuneti ca se drogheaza, ce puteti face . Oferiti-ne detalii.
Si eu cred ca trebuieste sa va precizati statutul in mod clar,in functie de aceasta urmand a fi consiliata cu privire la actiunile pe care trebuie sa le intreprindeti.
Custodie copil
Maria1717
Bună seara am o fetita de 3 luni, eu am 17 ani iar tatal ei 21 suntem necasatoriti si fata este pe numele lui. De curand am aflat ca ma inseala si continua sa ... (vezi toată discuția)