avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... consum exagerat de mare la electricitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

consum exagerat de mare la electricitate

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:
Contoare inversate intre apartamente de anul trecut din Iunie 2019, s-a rezolvat problema abia acum (dupa nenumarate reclamatii) dar consumul de la contorul corespunzator apartamentului meu este exagerat de mare: 750 kWh intr-o luna. Am notificat distribuitorul ca nu pot accepta acest consum deoarece este imposibil de realizat, este de aproximativ 10 ori mai mare decat o luna normala dar raspunsul lor este ca solutia gasita de ei este buna si acesta este consumul meu. Mai mentionez faptul ca nu exista un contract semnat de mine cu acest distribuitor. Dezvoltatorul a incheiat contract sub numele meu (fara a semna un act de imputernicire) cu firma respectiva. Ma puteti sfatui, va rog, ce as putea face in aceasta privinta? Nu vreau sa platesc ceva ce nu am consumat si este mai mult decat evident ca este o problema?

Mai mentionez ca nu am fost informata cand s-a montat contorul si nu stiu ce index avea in acel moment. Am cerut un proces verbal de montare, dar nu mi s-a oferit. Din facturi, reiese ca a fost montat in data de 26 Iunie 2019, iar eu am primit prima factura in Octombrie, dupa ce am sunat la ei si am aflat ca exista contract pe numele meu.

Multumesc frumos,
O zi buna!

Cosmina
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2020
giuica_cosmina, utilizator
Cel mai recent răspuns: han_sollo , utilizator 09:34, 3 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu as merge la sediul ENEL cu actele de identitate și proprietate.
Eventual fac o poza cu seria și indexul contorului vechi (inversat) si cel actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata enel - consum 4800 kwh cosmin.suciu cosmin.suciu Buna ziua, Am avut apartamentul inchiriat timp de 2 ani, timp in care chiriasii au declarat si au platit cate 3 kWh pe luna, dar au consumat in jur de 200 kWh ... (vezi toată discuția)
Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)
E.on vrea sa ma execute. cum procedez? tushu tushu Bună ziua, vă reţin atenţia cu o problemă. Locuim într-un duplex de circa 5 ani. În urmă cu circa trei luni, am descoperit că, în toată această ... (vezi toată discuția)