avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre acordarea alocației pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre acordarea alocației pentru copii

As dori sa stiu exact dacă este legal ca un copil (minor)care frecventeaza cursurile școlare in România poate sa beneficieze de alocatie de stat pt.copii atât din România cât și din Germania unde lucrează tatăl copilului.

Alte discuții în legătură

Alocație de stat pt.copii olteandenisa olteandenisa As dori sa stiu exact dacă este legal ca un copil (minor)care frecventeaza cursurile școlare in România poate sa beneficieze de alocatie de stat pt.copii ... (vezi toată discuția)
Copil cu handicap sabina84 sabina84 AM URMATOAREA SITUATIE: FAMILIE BIPARENTALA CU 3 COPII SUB 18 ANI, DOI DIN ACESTIA FRECVENTEAZA CURSURILE SCOLARE IAR UNUL DIN EI ,COPIL CU GRADUL ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana marinela141223 marinela141223 Buna ziua ma confrunt cu o problema in privinta alocatiei europene si anume eu domiciliez cu minorul in RO ,iar tatal lui munceste in Germania ,mentionez ca ... (vezi toată discuția)