avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara ! Sunt in urmatoarea situatie , am fost in concediu de crestere copil pana in mai 2020 , in luna septembrie 2020 urmeaza sa nasc cel de-al doilea copil . Problema mea este ca Patronul a predat firma si nu pot lua legatura cu noul patron ( a schimbat pct ul de lucru ).
De unde pot lua o decizie de incetare a contractului , sau de ce anume am nevoie pt a beneficia de indemnizatie pt cel de.al doilea copil . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 5 Iunie 2020
Numai de la noul patron ... vedeti la ONRC - Oficiul National al Registrului Comertului unde si-au mutat sediul.
Iar in cazul in care nu reusesc sa dau de firma respectiva , ce variante exista ?
Multumesc pentru raspuns!
O actiune in instanta, intrucat incepand cu 01.01.2011 nu se mai depun documente la ITM.
Multumesc !
Va mai deranjez cu o intrebare ! In cazul in care ma reangajez la o noua firma , pt dosarul de indemnizatie as mai avea nevoie de ceva acte de la prima firma ( cea de care nu reusesc sa dau ) multumesc !

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Radu Elena Claudia Radu Elena Claudia Bună ziua! Eu sunt în indemnizatie crestere copil și contractul meu de munca este suspendat pana pe data de 19.01.2018 am luat legătura cu patronul pentru ... (vezi toată discuția)
Creștere copil Geomica Geomica Bună ziua ! Mai am 3 luni de șomaj si am aflat ca sunt însărcinată ( am o lună) As vrea sa va întreb: după ce nu mai beneficiez de somaj,va trebui ... (vezi toată discuția)