avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU CRESTERE COPIL - certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU CRESTERE COPIL - certificat de handicap

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: unul dintre salariati se afla in crestere copil - pana la implinirea varstei de 2 ani (contract suspendat pana pe 31.07.2020). In urma cu o zi a anuntat ca va aduce un certificat de handicat ca sa i se poata prelungi suspendarea contractului (respectiv indemnizatia) pana la implinirea varstei de 3 ani. Inca nu a fost adus.
Intrebarile mele : Cum voi face prelungirea in revisal? ma voi duce in suspendare-modificare si la data sfarsit voi trece 31.07.2021? Care este procedura? Decizia de prelungire va fi facuta cel tarziu cu o zi anterioara, zilei in care copilul implineste 2 ani? Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - certificat de handicap Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Am urmatoarea situatie: unul dintre salariati se afla in crestere copil - pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului (contract suspendat pana ... (vezi toată discuția)
Salariata aflata in concediu de ingrijire copil mikitud mikitud Buna ziua, Care este procedura in situatia in care salariata aflata in concediu ingrijire pentru cel de-al treilea copil ,perioada in care,ea da nastere si ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare suspendare ccc Crystynika Crystynika Buna ziua, In cazul in care un angajat doreste sa revina in campul muncii dupa expirarea celor doi ani de CCC, in cerere suspendarea se completeaza cu data de ... (vezi toată discuția)