avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU CRESTERE COPIL - certificat de handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU CRESTERE COPIL - certificat de handicap

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: unul dintre salariati se afla in crestere copil - pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului (contract suspendat pana pe 31.07.2020). In urma cu o zi a anuntat ca va aduce un certificat de handicat ca sa i se poata prelungi suspendarea contractului (respectiv indemnizatia) pana la implinirea varstei de 3 ani. Inca nu a fost adus.
Intrebarile mele :
1. Cum voi face prelungirea in revisal? ma voi duce in suspendare-modificare si la data sfarsit voi trece 31.07.2021? Care este procedura? Decizia de prelungire va fi facuta cel tarziu cu o zi anterioara, zilei in care copilul implineste 2 ani?
2. Daca nu imi va aduce certificatul pana la data de 31.07.2020 , eu voi inceta suspendarea? Dar daca imi va aduce aduce certificatul dupa incetarea suspendari cum voi proceda?
Este prima data cand ma confrunt cu o astfel de situatie.. Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 10 Iunie 2020
1. Se va modifica data de sfarsit a suspendarii.

2. Daca nu va aduce certificatul pana la data de 31.07.2020 , veti constata incetarea supendarii , iar ulterior prezentarii acestuia dupa 31.07 veti inregistra o noua perioada de suspendare.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - certificat de handicap Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Am urmatoarea situatie: unul dintre salariati se afla in crestere copil - pana la implinirea varstei de 2 ani (contract suspendat pana pe ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic - certificat de handicap Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata! 1. In situatia in care un salariat anunta verbal faptul ca, va dori prelungire CIC pana la varsta de 3 ani a copilului (pt handicap) ce ... (vezi toată discuția)
Data de incetare suspendare cim in revisal ela-ela ela-ela Buna ziua, O salariata a nascut in data de 04.09.2011 si a solicitat suspendarea cim incepand cu 20.12.2011 (urmatoarea zi dupa terminarea celor 126 zile ... (vezi toată discuția)