avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizația de 75 la suta pt cei cu copii pana la 12 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizația de 75 la suta pt cei cu copii pana la 12 ani

Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră eu lucrez la spital soțul la patron eu dc nu pot beneficia de mărirea aceea pt copil pana în 12 ani??Motivul :nu lucrează și soțul în linia întâi asa mi a răspuns jurista de la spital

Alte discuții în legătură

Perioada supraveghere copii pana in 12 ani crististi crististi Buna ziua, Imi spuneti va rog cand se considera sfarsitul anului scolar, pentru perioada supraveghere copii pana in 12 ani? In 12 iunie sau 30 august? :) (vezi toată discuția)
Legea 147 /2020!!! bună ziua in legătura cu legea 147/2020 eu lucrez ca infirmiera ... CPI09 CPI09 Bună ziua in legătura cu legea 147/2020 eu lucrez ca infirmiera si soțul lucreza la Petrom am un copil de 9 ani iar mie la serviciu nu îmi accepta dosarul ... (vezi toată discuția)
Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)