avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Perioada supraveghere copii pana in 12 ani
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Perioada supraveghere copii pana in 12 ani

Buna ziua,
Imi spuneti va rog cand se considera sfarsitul anului scolar, pentru perioada supraveghere copii pana in 12 ani? In 12 iunie sau 30 august? :)
Bună ziua am și eu o întrebare eu lucrez la spital soțul la patron iar mie nu au vrut sa îmi aprobe dosarul pt indemnizația de 75 la suta pt cei cu copii pana la 12 ani motivul :ca nu lucrează și soțul în linia întâi. Este legal asa ceva???
Nu am beneficiat deloc de acei bani nu a vrut sa îmi aprobe dosarul
Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația de 75 la suta pt cei cu copii pana la 12 ani Ionelapaula Ionelapaula Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră eu lucrez la spital soțul la patron eu dc nu pot beneficia de mărirea aceea pt copil pana în 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la doi ani VanessaMiha VanessaMiha Buna ziua ! Am si eu o intrebare dar mai intai sa spun intamplarile de dinainte ca sa intelegeti mai bine. Am lucrat si intre timp am ramas ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti gravide chiqitita chiqitita Buna ziua, Am cateva nelamuriri in ceea ce priveste drepturile banesti ale femeilor insarcinate, mai exact, cum e cu acea indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)