avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs ocupare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs ocupare post

Buna ziua! Pentru urmatoarea speta as avea nevoie de o parere: am o cunostinta care a participat la un concurs pentru ocuparea unui post in cadrul unei regii autonome, a fost admis pentru postul respectiv insa pe motivul pandemiei si decretarii starii de urgenta angajarea a fost amanata. Pana la momentul actual, raspunsurile primite pe marginea acestui subiect au fost ambigue si puse bineinteles, pe seama situatiei actuale. Nu i s-a dat un raspuns concret in ceea ce priveste angajarea..este evident faptul ca nu poate sa astepte la nesfarsit...
Exista vreun temei legal prin care institutia respectiva poate sa nu mai definitiveze angajarea? Sau din contra, avand in vedere ca a fost post scos la concurs, sunt obligati sa angajeze? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum particip la un concurs daca eu ocup deja o functie publica ? BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua! Ocup o functie publica de inspector resurse umane debutant in cadrul unei primarii care nu este din orasul meu, zilnic fac naveta pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca elena.r elena.r Buna ziua, Un angajat participa la concursul organizat in unitate, urmare concursului este admis pe un alt post nou creat.Intrebarea mea este:Cum procedez in ... (vezi toată discuția)
Supracalificare - este legala respingerea dosarului de concurs ? neagabi neagabi Se da urmatoarea situatie dintro institutie publica (spital): - Concurs pentru ocuparea postului de “Asistent social”. - Conditii (printre altele ... (vezi toată discuția)