avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... termen eliberare adeverinta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

termen eliberare adeverinta

buna ziua. care este termenul maxim prin care o institutie a statului trebuie sa-ti elibereza o adeverinta in urma depunerii unei cereri scrise?
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2020
bluehillday, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 4 Iunie 2020
Buna ziua
TEORETIC 30 de zile.
Reveniti cu o notificare si in cazul ca nu va emit adeverinta va trebui sa va adresati instantei.
Solicitati ajutorul unui avocat cu privire la aceste aspecte.
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Nu exista niciun astfel de termen in legislatie ... OG 27/2002 prevede un termen de 30 de zile sau maxim 45 de zile pentru a vi se raspunde la solicitare.

Despre ce adeverinta este vorba?
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen raspuns sesizare online adrian_tudor89 adrian_tudor89 La data de 16.11.2015 am depus online o solicitare de informatii catre o companie de stat, obtinand un nr. de inregistrare pentru confirmarea depunerii cu ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns al institutiilor de stat Alina2011 Alina2011 Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati sa-mi spuneti care este termenul actual maxim in care o institutie de stat este obligata sa-mi raspunda? Ca am gasit ... (vezi toată discuția)
Cerere catre asociatia de proprietari dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. Doresc sa fac o cerere catre asociatia de locatari si as vrea sa stiu in cat timp au obligatia sa imi ofere raspunsul. Multumesc (vezi toată discuția)