avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata de catre asociatia de proprietari catre o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata de catre asociatia de proprietari catre o persoana fizica

buna ziua.s-a facut reparatia la conductele de apa calda si rece comune de catre o persoana fizica.as dori sa stiu in baza caror acte se face plata catre acea persoana.multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:20, 15 Decembrie 2009
Din cate stiu , daca gresesc rog sa fiu corectat, se poate face pe baza unei dispozitii de plata facute din partea Asociatiei de Proprietari catre persoana respectiva.
Intr-adevar se face o conventie de prestari servicii intre asociatia de proprietari si persoana fizica (mesterul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa rece ,,furata"=pierderi apa mixi64 mixi64 apa rece ,,furata"= pierderi apa, pe care tot cei care consuma o platesc in final.de 5ani platim pierderi de cate 40-80 mc pe luna.am vecini care dau citirea ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune ale blocului odille odille buna seara, in blocul in care stau sa spart teava de apa calda din perete chiar in dreptul meu eu am facut toate reparatiile necesare iar acuma ... (vezi toată discuția)
Cine suporta reparatia tevii comune de apa rece din apartament nelocuit? vasile1154 vasile1154 Intr-un apartament in care nu sta nimeni de 4 ani s-a spart de 3 ori ,in acelasi loc , conducta comuna de apa rece care este situata in debara. Cine are ... (vezi toată discuția)