Am vandut o masina care am adus-o personal din Germania. Ulterior am avut probleme de familie si am vandut masina din lipsa banilor . Masina nu am mai inmatriculat-o in Romania ci am lasat-o asa cu Brieful si actele de Germania .
Intr-o zi a venit un client la masina ( am publicat-o pe anunturi de vanzare) si i-a placut . I-am prezentat cateva probleme la masina ( inceput de volanta , distributie etc) si chiar am insistat ca sa o ducem la Reprezentanta pentru verificari mai amanuntite despre masina . Zis si facut ! Dupa ce s-au terminat verificarile testere, diagnoza etc , clientului i-a placut masina si s-a hotarat sa o cumpere. Am mers la un birou de copiat acte pentru scoaterea numerelor rosii , mi-a dat banii si a plecat cu masina . BUN !
Dupa cateva zile m-a sunat disperat cum ca MOTORUL de pe masina a fost schimbat ,nu corespunde seria de la motor cu cea de sasiu si nu mai tin minte exact , si se teme ca la R.A.R o sa-l respinga. A spus ca, costa cam 1000 de lei ca sa treaca cei de la Reprezentanta noua serie de la motor in acte si etc . Ma suna disperat ca el vrea sa mi aduca masina inapoi si sa-i dau banii si tot felul de amenintari ca ma da in judecata .
Acum va intreb pe dvs , legal eu am vreo vina anume? Poate sa mi faca ceva ?
Precizez ca eu nici nu stiiam ca motorul a fost schimbat pe masina .....plus ca i-am spus defectele si am fost la verificari cu ea , nu i-am ascuns nimic .
Ma scuzati pentru ortografie si pentru textul lung .
Inmatriculare masina
rares85
Buna ziua
Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Sunt vinovat?
rares85
BUNA ZIUA
In luna iunie am cumparat un automobil din germania cu scopul de al vinde in tara,masina a fost cumparata de la un diler dintr-un parc auto cu ... (vezi toată discuția)