avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... URGENT!!! LITIGIU PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

URGENT!!! LITIGIU PARTAJ

Buna ziua!
Va rog sa-mi dati un sfat într-o situatie de litigiu.
Soțul meu a facut partajul cu fosta sotie la notar, cu ipoteca pusa asupra casei ei, pana la recuperarea sumei de bani stabilita. Este in faza recuperării ultimei tranșe din suma, rămânând sa mai ia lucruri personale, mobila, etc. In convenția facuta s-a stipulat ca recuperarea lucrurilor trebuie facuta in max 3 luni de la achitarea ultimei tranșe. Fosta soție doreste sa fie ridicată ipoteca, azi, la achitarea ultimei tranșe dar il tot sicaneaza in privinta lucrurilor pe care trebuie sa le ia.
Intrebarea este daca soțul meu este obligat să ridice ipoteca la recuperarea ultimei tranșe sau cand isi recuperează si lucrurile, deoarece ii este teama ca fosta ii va crea probleme.
Va multumim anticipat pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Promisiune de cumpărare imobil prin plata unei creanțe. cum pot finaliza contractul dacă creanța n-a fost radiată din cf? aqua regia aqua regia Prin fosta mea partenera de viata,avocat in Baroul Bucuresti am gasit un apartament la un pret bun. Apartamentul era ipotecat in baza unei creante detinute ... (vezi toată discuția)
90 de zile intarziere plati rate...ce urmeaza? cosovi cosovi buna seara! in 2008 am cumparat un ap. prin credit imobiliar, iar ap. a fost ipotecat in favoarea bancii, am 90 de zile intarziere si ma astept ca banca sa ... (vezi toată discuția)
Executarile silite lucianilica lucianilica am facut un credit la o banca, pt nevoi personale, doar cu buletinul . din cauza situtiei financiare, ramanand fara servici si eu si sotia, nu am putut plati ... (vezi toată discuția)