avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren obtinut prin ordinul prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren obtinut prin ordinul prefectului

Buna ziua,
Suntem in urmatoarea situatie:
-Imobil cu 4 apartamente
-teren in curte 1200mp
-Teren legal obtinut prin Ordinul prefectului 1000mp,ceilalti 200mp apartin primariei
-Cei 1200 mp sunt si au fost folositi din anul 1970,dar acuma(noi suntem mostenitorii imobilului)vrem sa facem dezmembrarea terenului,insa asa cum este terenul legal -cei 1000 mp nu putem impatri terenul in mod egal si sa avem acces la drum.
Intrebarea mea este : Puten contesta titlul terenului obtinut prin Ordinul prefectului din anul 1995?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cadastru ... partial spm spm Am titlu de propietate pt 1200 mp teren intravilan + constructie( imobil - cu autorizatie de constructie), taxe si impozite platite la zi . Am intreprins ... (vezi toată discuția)
Cadastru ... partial spm spm Am titlu de propietate pt 1200 mp, constructie( imobil - cu autorizatie de constructie), taxe si impozite platite la zi . Am intreprins demersuri pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! am o intrebare! in 1981 x cumpara de la y o casa!! ... George Geangos George Geangos Buna ziua!! Am o intrebare! In 1981 X cumpara de la y o casa!! Suprafata terenul este de 1000 de mp care se transcrie in favoarea statului roman in baza art ... (vezi toată discuția)