Buna ziua,va rog frumos daca stiti sa-mi raspundeti..tatal meu a facut un fel de magazie din placaj ( osb) pe structura metalica din popi prinse in suruburi si demontabila fara temelie...a venit de la primarie un domn sa ne spuna ca nu avem autorizatie de construire si s-o desfintam..am citit pe net ca daca constructia e mobila nu trebuie autorizatie si zilele trecute a pus osb-urile pe șine sa fie mutabila..ba chiar am zis ca punem roti..noi am facut-o pentru a tine lemnele acolo..daca e deplasabila mai trebuie autorizatie? A fost tati mai devreme la primarie si arhitectul a fost foarte arogant spunandu-i ca poate sa-i puna si aripi ca nu-l intereseaza ..vrea s-o demontam..ce e de facut? Va rog sa ne ajutati sa nu o daramam..nu putem obtine autorizatie deoarece nu suntem propietari..e bunica..si suntem si in proces cu vecina ..ea ne tot face reclamatii..lucreaza la primarie si ne pune piedici la orice avem nevoie de la primarie..e o poveste foarte lunga..dar momentan ne intereseaza de aceasta cosmelie.va multumesc..o zi frumoasa..