avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bonificatie Declaratie Unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bonificatie Declaratie Unica

Am radiat un PFA in luna ianuarie, am depus declarația unică iin termen de 30 de zile de la radiere, am achitat sumele declarate va rog lamuriti-mă dacă pot beneficia de bonificatie si cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 23:29, 5 Iunie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru calculul bonificatiilor trebuie depusă declarație rectificativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa rectific o declaratie unica pentru un pfa dinudoina02 dinudoina02 Buna ziua, trebuie sa rectific o declaratie unica pentru un PFA pentru anul 2019. Sumele declarate initial au fost achitate in termen si s-a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Bonificatii aferente impozitului din activitati independente prest prest Buna ziua Cand am intocmit declaratia unica pt.anul 2019 am calculat bonificatii la impozit si contributii conform formularului. Se mai acorda bonificatii ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)