avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acte auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte auto

Va rog sa ma ajutati cu o informatie.In cazul in care x vinde o masina lui y cu toate actele, vorbim de masini inmatriculate deja in Romania, in momentul cand x scoate certificatul fiscal, o scoate de la el de la primarie, dar y nu o inregistreaza pe numele lui la primarie in termenul celor 30 de zile, nu o inmatriculeaza niciodata.Am inteles ca legea prevede ca dupa cele 30 de zile, primaria cumparatorului ii trimite adresa sa inregistreze masina, dar el tot nu o face, am auzit ca primaria cumparatorului o impune automat la acesta pe impozit, dar atunci intrebarea este de ce sunt masini fara fiscal pe strazi, daca primaria cumparatorului are obligatia de a impune unei personae o masina, primariile nu respecta aceasta procedura sau aceasta procedura nu exista?Va rog sa raspundeti doar daca stiti, eventual si cu exemple de legi, pentru ca nu stiu ce lege reglementeaza astfel de probleme.Multumesc
O zi buna

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Narcis1996 Narcis1996 Buna seara. Acum 2 saptamani am cumparat o masina din Bucuresti. Masina a fost cumparata in leasing iar apoi a fost trecuta pr persoana fizica. Leasing-ule ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere cu ocazia vinzari unei masini silesax silesax rog a ma lamuri -daca imi vind masina ce trebuie sa duc la primarie pentru a imi fi scoasa din impozitare (as dori si un link catre legea care specifica acest ... (vezi toată discuția)