avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amână cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amână cauza

Bună ziua,
Am avut astăzi un apel la un Tribunal Specializat iar pe portalul instantei apare doar tip soluție - "Amana cauza" fara a spune de ce a fost amânată. În acest caz, a fost luata în discuție competenta tribunalului specializat fata de speță sau nu s-a discutat nimic?
Următorul termen este pe 11.09,este posibil ca atunci sa se pună în discuție aceasta problema?

Întreb acest lucru fiindcă nu m-am prezentat la apel, fiind în spital. Însă, am trimis cerere de judecare in lipsa a apelului.

Mulțumesc!
Este imposibil sa ghicim din ce motiv s-a amânat cauza dvs.Puteti sa verificați la arhiva după ce se va redacta încheierea de sedinta,sa verificați dosarul electronic daca exista aceasta posibilitate sau sa încercat o sa Vb cu creierul de sedinta...
Pe mine ma interesează dacă, in cazul în care s-a amânat cauza, s-a pus în discuție competenta tribunalului fata de cauza sau nu?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Este imposibil sa ghicim din ce motiv s-a amânat cauza dvs.Puteti sa verificați la arhiva după ce se va redacta încheierea de sedinta,sa verificați dosarul electronic daca exista aceasta posibilitate sau sa încercat o sa Vb cu creierul de sedinta...

Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2020
mariana_70, utilizator
Puteau sa fie si alte motive de amânare lipsa de procedura etc.Teoretic se putea discuta și problema invocată de dvs, cauza amanandu-se pt termenul viitor,pe portal fiind trecut doar ca s a amânat cauza fără a se preciza motivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie intervenient courvoisier courvoisier Suntem in apel, am depus cerere motivare interventie principala, dar observ ca sunt chemat \"in calitate de intervenient\". Dat fiind faptul ca nu m-am ... (vezi toată discuția)
Tribunal biancacriss biancacriss Am un dosar 3025/189/2014 De ce primesc citatia in ultima zi pot sa dau judecatoria Orastie in judecata??? De ce se amana termenul la o luna?? Este un ... (vezi toată discuția)
Perimare cerere amanare cauza citare in plangere contraventionala bebeli bebeli Buna ziua, am pe rol o plangere contraventionala, primul termen l.am avut in noiembrie 2013 Pe portal fiindu.mi mentionat ca se amana cauza pentru verificarea ... (vezi toată discuția)