avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical in somaj

Buna seara.ma aflu in somaj din 22 decembrie 2019.In luna mai am avut medical din 19 pana pe 31 de medic internist.Apoi de la 1 iunie pana pe 12 alt medical de la alt dr 5 zile internare restul fara.intrebarea mea este cum.voi fi platita pt aceste 2 medicale.Din cate stiu se va face o medie a ultimelor 6 luni nu?medicalele intra la aceasta medie sau nu constituie baza de calcul.Va intreb pt ca am mai avut un medical de 10 zile in luna martie.pe care am luat 2400 lei.m a ajutat mult venitul din decembrie ca am luat salarii compensatorii.Acum cand se va face o medie la luna martie se va aduna si acest venit de 2400 sau decat valoarea somajului ?Multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Sunt insarcinata in 21 de saptamani si de pe 29.11 pana luni 04.12 sunt internata in spital cu iminența de avort ( contractii si sangerari ). Nu ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical cand esti in somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical cand esti in somaj tinand cont de faptul ca eu in luna aprilie intre 06 aprilie si 05 mai ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)