avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutie dosar penal politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutie dosar penal politie

Buna ziua ,

In cazul in care sunt nemultumit de solutia data de politie in cadrul unui dosar penal , cui ma pot adresa mai departe ?
Cel mai recent răspuns: Teddy71 , utilizator 11:55, 9 Iunie 2020
Chiar și așa, existența relațiilor intime trebuie să reiasă în mod indubitabil din probele dosarului, pentru a se putea reține infracțiunea de mărturie mincinoasă.
În opinia mea, în lipsa fie a unei înregistrări (audio, video, sau măcar un mesaj scris prin care una dintre părți să recunoască fapta), sau a unei declarații de martor care să-i fi surprins în ”flagrant”, soluția propusă de polițistul de caz este corectă.

Cu respect,

Av. Mihai Gaita
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala mary6 mary6 Buna ziua,si La multri Ani!.In urmarirea penala privind infractiunea de abuz de incredere ,politistul judiciar care efectueaza cercetarea penala ,poate sa; ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Se pot considera martori valabili intr-un proces penal : -amanta ,o verisoara de gradul I si tatal acesteia din urma ? In plingerea de la politie si in ... (vezi toată discuția)