avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu briceag pe strada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu briceag pe strada

Buna ziua!

In cursul zilei de ieri in urma unui accident rutier unde un copil a fost lovit pe o trecere de pietoni, mai multe persoane de etnie roma au incercat sa musamalizeze toata situatia. Intervenind si incercand sa nu ii lasam sa plece pe sofer si pasager am fost imbrancit si amenintat cu un briceag fara sa ating acel personaj si fara sa il jignesc.

Politia ajunsa nu a facut absolut nimic. Nu s-a dus la grupul de etnici ce se stransesera si fusese indicat de mine unde se afla si individul.

Ma simt in pericol atat eu cat si familia mea. Ce pot face? Are rost sa merg mai departe cu plangeri avand in vedere ca politistii prezenti au fost indiferenti si m-au trimis sa fac eu o plangere la sectie fara sa ii verifice macar daca au arme albe la ei?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:30, 7 Iunie 2020
... Ce pot face? Are rost sa merg mai departe cu plangeri avand in vedere ca ...

Pâi?! Nu vă putem spune noi dacă are rost sau nu are rost ... pentru înfăptuirea justiției și aflarea adevărului, are rost, pentu bătaia dvs de cap și sâcâiala unui proces, nu are rost, sau are un rost mai mic, ...deci după caz.
Amenințarea nu se urmărește din oficiu, ci la plângerea prealabilă ...deci, atâta vreme cât nu era o plângere depusă, polițistul nu avea ce face ...Bun. Rezumând, dacă aveți temeri și dacă considerați că există probe cât de cât, depuneți plângere, dacă nu, nu. Baftă !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray lacrimogen ilegal - incadrare juridica cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana, conducator al unui autovehicul a fost atacata in trafic de o alta persoana (de-asemeni sofer). Mai precis, la o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)
Câine împușcat de indivizi aflați la braconaj, care încearcă să-și mușamalizeze faptele. căror organe mă pot adresa ca să nu rămână nepedepsiți? CristianaMarinela CristianaMarinela Buna seara! In data de 30.12.2017 cainele meu, rasa Ogar englez s-a speriat din cauza petardelor care s-au dat pe strada pe care locuiesc si a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
"arme albe" - unde începe si unde se sfârseste portul ilegal...? Naganori Naganori Buna ziua, Îmi place deseori sa calatoresc prin locuri unde \"mâna omului nu prea pune piciorul\". :P În scopuri utilitare, port uzual în rucsac un ... (vezi toată discuția)