avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu o succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu o succesiune

Străbunicul meu P.D. a avut unici moștenitori pe bunica mea M.D.M.R , pe sora bunicii mele P.S.M și pe frații bunicii mele P.D.R și P.A.F. Bunica mea M.D.M.R., sora bunicii mele P.S.M. și frații bunicii mele P.D.R. și P.A.F. au avut unici moșteniri pe tatăl meu M.M.E. și unchiul meu M.C.D. De aici rezultă că tatăl meu și unchiul meu sunt unicii moștenitori ai străbunicului meu P.D . nu-i așa ?
Cel mai recent răspuns: pisica300 , utilizator 22:35, 9 Iunie 2020
Pai e o problema, caci s-au gasit niste oameni sa spuna ca nevasta mortului ( care si ea e moarta ) venea la succesiune, dar pe ce sa faca succesiunea daca sotul ei fusese nationalizat, iar ei stateau cu chirie?
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2020
pisica300, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme hamarsold2019 hamarsold2019 Strabunicul meu P.D. a avut 4 copii: P.S.M. , P.A.F , P.D.R. , M.D.M.R. Eu am certificat de calitate de mostenitor unde se arata ca acesti 4 copii sunt unicii ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Mostenire ... imparteli katiac katiac Buna ziua Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al ... (vezi toată discuția)