avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe teren neproductiv
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe teren neproductiv

Detin 5ha de teren extravilan plantat cu vita de vie conform Titlului de proprietate emis in 1993. Dat in arenda si doar exploatat,nu si intretinut ,acest teren a devenit o pirloaga de multi ani. Platesc, in mod injust as zice, impozit pe vita de vie pe rod. Cum sa procedez pentru a indrepta aceasta nedreptate? Multumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Scutire impozit plantatie de vie tanara un-taran un-taran As dori sa stiu daca o plantatie de vie tanara( care nu a iesit pe rod ) este scutita de impozit. Mai exact nr legii , alineat , etc. , eventual un link. (vezi toată discuția)
Dificultati emitere titlu proprietate dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua,doresc sa aflu o cale de rezolvare a problemei mele... Sunt detinator cu acte de mostenire legale a unei proprietati de 16 ha teren extravilan in ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! vă rog să mă îndrumați dacă ați putea, ... Ivan Amelian Ivan Amelian Bună dimineața! Vă rog să mă îndrumați dacă ați putea, pentru următoarea situație. Dețin un teren agricol de 5000 mp (pe numele bunicului) cu ... (vezi toată discuția)