avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Perete casa calcan umed
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Perete casa calcan umed

Buna ziua,
Sunt propietarul unei case in Ploiesti cu perete calcan. Vecina are langa perete o brzda cu gazon si trandafiri pe care ii uda frecvent si umezeala se infiltreaza in perete.
Va rog sa imi comunicati unde ma pot adresa pentru ca amiabil nu vrea sa mute acea brazda si toata umiditatea patrunde in peretele casei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:58, 10 Iunie 2020
Analizati oportunitatea unei actiuni in instanta civila cu obligatia "de a face"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii CMina CMina Locuiesc in Bucuresti, sectorul 6, la curte. Intre mine si vecina nu exista gard despartitor, peretele casei fiind pe hotar. Aceasta a plantat intentionat ... (vezi toată discuția)
Litigiu intre vecini plesuteo plesuteo Buna ziua, De cca o luna am probleme cu vecinii mei in sensul ca acestia au reclamat la primarie si la politia locala ca avem in curte un solar (il avem de 15 ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez?refulare canalizare vecini Diana bolea Diana bolea Buna ziua, va rog mult sa imi raspundeti, sunt intr-o situatie disperata. De la vecinii din spatele casei mele,am infiltratii in peretele camerelor si a ... (vezi toată discuția)