avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinii

Locuiesc in Bucuresti, sectorul 6, la curte. Intre mine si vecina nu exista gard despartitor, peretele casei fiind pe hotar. Aceasta a plantat intentionat iedera (din aceea agatatoare) care s-a urcat pe tot peretele casei, acoperind si geamul (din sticla Nevada) si s-a ridicat pana la mansarda, mai avand un metru pana la acoperis. Din cauza acesteia acesteia (iedera) camera aferenta peretelui este plina de igrasie, de umezeala la nivelul gresiei iar peretele prezinta fisuri. Cui as putea sa ma adresez in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:23, 16 Iunie 2013
Avand in vedere relatiile de vecinatate,incercati initial o discutie amiabila,pentru a determina vecina sa constientizeze consecintele/prejudiciile cauzate de actiunea sa
Ulterior ,analizati oportunitatea ridicarii de gard aferent proprietatea dvs
daca nu va inteleti calea legala este prin instanta...consultai insa in prealabil un avocat , poate reuseste sa gaseasca o cale legala mai rapida
Daca amiabil nu reusit sa solutionati,analizati varianta unei medieri,in cursul careia sa ridicati problema imprejmuirii proprietatilor-obligatie legal prevazuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard bca danielasz danielasz Buna ziua, As avea si eu o nelamurire...casa noastra este situata pe linia de hotar,mai precis coltul de la strada este exact pe linia de hotar iar in spate ... (vezi toată discuția)
Gard la limita de proprietate adinal adinal Buna ziua!. Sunt proprietar al unei constructii ce se afla la limita de proprietate. Acum cativa ani vecinul meu a ridicat un gard de beton pe care l-a lipit ... (vezi toată discuția)
Mi se darama casa! CarmenBindar CarmenBindar Buna seara, am si eu o mare problema. Am un perete exterior ce da in curtea vecinului, acesta nu ma lasa sa o izolez, peretele s-a crapat, am igrasie, mucegai ... (vezi toată discuția)