avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet munca pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet munca pierdut

Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul Oficial, neavind datele necesare intocmirii formularului despre nr cartii munca, de cine e eliberata, etc. Ce sanse mai poate avea pentru intocmirea unui dosar de pensie , pt obtinerea unei pensii, (mentionez ca a lucrat 35 de ani si a avut 3 locuri de munca si are 62 de ani ) Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dulf , utilizator 20:00, 9 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La ITM a intrebat despre seria si numarul carnetului de munca?
Nu. Nu ne-am gindit la ITM. Va multumesc , va merge acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carte munca dulf dulf Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Buna seara bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca ... Daiana122 Daiana122 Buna seara Bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca nu i se gaseste carnetul de munca pentru a iesii la pensie,are 2 adeverinte eliberate de la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta doroftei1 doroftei1 Buna ziua tatal meu a lucrat la fabrici din Vaslui care in momentul de fata sunt inchise.Are varsta de pensionare si am scos adeverinte de vechime in vederea ... (vezi toată discuția)