avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Situație familiara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Situație familiara

Bună seara.Am nevoie de ajutor.Eu sunt cetățeanca romanca și locuiesc în Grecia.Am fost căsătorită cu un grec (e născut în romania dar are cetățenie greaca),am divorțat și cu el am un copil.Nu am stiut ca trebuie declarate și în România nunta divorțul și copilul.Sotul nu îmi da acordul sa pot declara copilul și în romania,pentru ca spune ca nu are nici o legătură cu Romania.Eu am nevoie de o situație familiala și din motiv ce nu am declarat nu pot face.In ianuarie am fost in Romania si mi-am schimbat buletinul,dar nu am specificat ca sunt divortata.Astazi a fost tatal meu sa-mi procure actul de care am nevoie,si i-au spus ca din motiv ca nu am declarat ca sunt divortata se poate sa-mi deschida dosar penal.Ce trebuie sa fac ca sa procur actul de care am nevoie fara sa am probleme cu legea?copilul trebuie declarat in Romania din moment ce are cetățenie greaca? Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum putem obtine cetatenia greaca pt fetita noastra ... Eu052003 Eu052003 Buna ziua, cum putem obtine cetatenia greaca pt fetita noastra de 5 luni, tatal e grec si eu romanca ? Fetita am nascut-o in Ro. Multumesc, (vezi toată discuția)
Cetatenie greaca erina erina care este procedura de obţinere a cetăţeniei greceşti, dacă mă aflu ilegal in Grecia si sunt cetaţean al Republicii Moldova? (vezi toată discuția)
Cetatenie ContSters248369 ContSters248369 cum se obtine cetatenia greaca? sau mai exact daca un copil se naste in grecia obtine direct cetatenia greaca daca mama are cetatenie romana si tatal are ... (vezi toată discuția)