avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Baza sportiva - Cine o inchide si cum?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Baza sportiva - Cine o inchide si cum?

Primaria sector 4 si politia (MAI cat si locala) tolereaza fara rusine de 8 ani o baza sportiva neautorizata si cu program non stop stabilit de capul lor.
Aceste institutii corupte nu raspund la petitii privind lipsa autorizatiei si cine le permite sa ma deranjeze noaptea non stop cand urla in continuu jucand fotbal pe terenuri inchiriate cu ora pentru care nu primesc nici o chitanta.
Nici garda financiara nu da raspuns!
Ce pot eu sa fac sa inchid aceasta afacere ilegala care cu zgomotele si cu luminile foarte puternice de noapte nu ma lasa sa traiesc in casa mea?
Ce institutie si IN CE TEMEI LEGAL se poate termina cu aceasta sarlatanie pe fata?
Ma intereseaza doar opinii legale, nu discutii fara temei legal.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ajutorrrr!! teren de fotbal langa bloc! StefaniaEmerson StefaniaEmerson De 6 ani sunt terorizata de un teren de fotbal amplasat la 400 m de blocul meu. Are program non stop si urla aia de mama focului mereu acolo. Tunuri imense de ... (vezi toată discuția)
Urlete teren de fotbal Sever Simion Sever Simion De 5 ani suport urletele de pe un teren de fotbal, dupa 22.00 seara, toata noaptea, zi de zi si in week enduri fac competitii si urla de dimineata de vineri ... (vezi toată discuția)
Zgomot infernal de frigider Sabinel Sabinel Locuiesc la etajul 1 exact sub mine a fost firma de curatatorie care recent a inchiriat la un minimarket locatia care e non-stop. La inceput nu se auzea nimic ... (vezi toată discuția)