avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urlete teren de fotbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urlete teren de fotbal

De 5 ani suport urletele de pe un teren de fotbal, dupa 22.00 seara, toata noaptea, zi de zi si in week enduri fac competitii si urla de dimineata de vineri pana duminica seara, in continuu. Atat sectia 26 politie Bucuresti cat si politia locala sector 4 se fac ca ploua la nenumaratele sesizari si petitii facute nu doar de mine dar si de altii.
Mai mult, noaptea se aprind niste luminatoare foarte puternice care disturba somnul meu pentru ca lumina de la ele imi intra in casa.
Va rog, ce se poate face? Politistii sunt asa de curati ca de fiecare data cand sunt solicitati mint ca nu se confirma sesizarea mea. Ce se poate face, va rog? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 21:20, 31 Ianuarie 2019
Strangeti probe,martori si solicitati audienta la conducerea IGP
Nu foloseste la absolut nimic. De cate ori am.fost la ei a fost timp bani si energie pierdute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza sportiva - cine o inchide si cum? KLM4 KLM4 Primaria sector 4 si politia (MAI cat si locala) tolereaza fara rusine de 8 ani o baza sportiva neautorizata si cu program non stop stabilit de capul ... (vezi toată discuția)
Ajutorrrr!! teren de fotbal langa bloc! StefaniaEmerson StefaniaEmerson De 6 ani sunt terorizata de un teren de fotbal amplasat la 400 m de blocul meu. Are program non stop si urla aia de mama focului mereu acolo. Tunuri imense de ... (vezi toată discuția)
Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)