avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Acordare beneficii Guvern 41.5%
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Acordare beneficii Guvern 41.5%

Dupa ce toata societatea a fost in ST conf.art 52 alin.1 lit.c, pana la 30.04, o parte -un atelier- au inceput activitatea, dar sunt tot in somaj cu restrangere de activitate conf.art 52 alin.3, asa cum sunt si restul care au revenit pe parcursul lunii Mai sau de la 01 Iunie. Putem beneficia de acest beneficiu de 41.5% daca suntem tot intr-o forma de suspendare? sau ar fi mai bine prin acte aditionale sa scadem timpul de lucru de la 8 ore la 6 ore pentru o anumita perioada (3luni de ex.), poate in aceasta perioada vor veni comenzi si vom putea reveni la normal?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Onoare si reputatie DraghiciIulian DraghiciIulian Buna ziua , deocamdata sunt angajat , dar am avut probleme cu fostul loc de munca si va rog sa imi spuneti daca ceea ce mi-s-a intamplat poate fii privit ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in timpul sarcinii (plata indemnizatie crestere copil) d_d d_d Buna seara, Am fost in concediu de crestere a primului copil iar in momentul reintoarcerii la servici (acum sunt din nou insarcinata, societatea a luat ... (vezi toată discuția)
Intrare in somaj din concediu medical cristina29 cristina29 Buna ziua! Datorita perioadei nefavorabile financiar prin care trece societatea noastra, se doreste o restrangere de personal. Dat fiind faptul ca una dintre ... (vezi toată discuția)