avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in Italia?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in Italia?

Impreuna cu fratele meu am dat avansul pentru o excursie in Italia, Roma si Florenta 8 zile. Agentia ne-a anuntat ca zborul spre Roma cu Blue air a fost anulat de compania de zbor. In acest caz ni s-a spus ca ne vor da voucher pt. biletul de zbor, vor retine 20 euro pt. comisionul lor, si ne vor da restul de bani. Noi am vrea toti banii inapoi, pt. ca vacanta s-a anulat nu din vina noastra. Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:04, 14 Iulie 2021
Ma bucur ca ati rezolvat.
Ati avut sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasi de urmat luciano39ok2007 luciano39ok2007 care sunt pasi de urmat in situatia in care a fost anulat zborul ,cine trebuie sa acorde despagubiri pentru intarzierea,si reprogramarea zborului ,cu 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ... Virginel Lazar Virginel Lazar Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am dat în judecata compania blue air deoarece nu ... Algi Algi Bună ziua am dat în judecata compania Blue Air deoarrce nu mi au restituit banii pe bilete dupa anularea zborului ,printr o firma de avocatura și am stabil ... (vezi toată discuția)