avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urbanism si intrare in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urbanism si intrare in posesie

Buna ziua!
Mama mea a decedat in 2019 . Vreau sa facem succesiune dar am constatat ca strada pe care sunt actele nu mai exista in planul urbanistic si topografic al orasului.
Actele pe care le avem sunt : Contract de vanzare cumparare efectuat in 2002 si contine si un extras dupa cartea funciara cu toate datele , vecini, dimensiuni teren...etc.
Ce demersuri trebuie sa urmam?
Multumesc!
Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
IM2S4U, utilizator
Cel mai recent răspuns: IM2S4U , utilizator 19:59, 10 Iunie 2020
Buna ziua,
Solicitati de la primarie o adeverinta din care sa rezulta ca strada care e inscrisa in act si actuala sunt una si aceiasi.
In rest, totul e OK
Si in cazul in care primesc un raspuns negativ?
Care ar fi procedura urmatoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Măsurători cadastrale și rectificare cf înainte de succesiune IM2S4U IM2S4U Buna ziua, mama a decedat in ianurie 2019 mentionez ca vrem sa facem succesiune dar am descoperit ca avem ca si acte numai contractul de vanzare - cumparare.si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)