avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie pfa
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie pfa

Buna ziua.Sunt Titular I.Individuala cu c.a.e.n 4932 transporturi cu taxi,asi dori sa stiu daca dupa data de 15.05.2020,mai beneficiez de Indemnizatie sociala acordata de ANPIS,mie neclar oug 30/2020.Va Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)
Dacă rămân fără loc de muncă,mai primesc stimulentul de inserție? Iulik29 Iulik29 Buna ziua!Sunt în șomaj tehnic din 26 martie,pe 2 iunie ar trebui sa merg la muncă,dar nu am cu cine lasă copilul deoarece creșele sunt închise.Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. xv alin 1 din og nr.32/2020 Flower88 Flower88 Buna seara. Sunt salariat si obtin venituri de natura salariala, contractul de munca nefiind suspendat pe perioada starii de urgenta. de asemenea detin si pfa ... (vezi toată discuția)