avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă rămân fără loc de muncă,mai primesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă rămân fără loc de muncă,mai primesc stimulentul de inserție?

Buna ziua!Sunt în șomaj tehnic din 26 martie,pe 2 iunie ar trebui sa merg la muncă,dar nu am cu cine lasă copilul deoarece creșele sunt închise.Am vorbit cu cei de la muncă pentru acordarea zilelor libere cu 75% ,dar au zis că ei nu vor să mă îmi dea și dacă nu vin la muncă îmi vor desface contractul de muncă!daca îmi desface contractul de muncă,mai beneficiez de stimulent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 29 Mai 2020
Ati depus actele pentru stimulent ?

Beneficiez de stimulent din decembrie 2019.am găsit un articol in care spune că cei care rămân fără loc de muncă datorita situație în care ne aflăm mai pot beneficia încă 3 luni de stimulent,este adevărat?trebuie sa sun la cei care fac plățile?
Cornel Vasile a scris:

Ati depus actele pentru stimulent ?

OUG Nr 30/2020
Intrebati la ANPIS/AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Zile libere GMVX GMVX Buna ziua!In starea de urgenta mi a expirat indemnizatia pentru cresterea copilului de 2 ani.Am fost in somaj tehnic pana acum,am vazut ca s a dat O U G nr ... (vezi toată discuția)