avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere

Buna ziua!In starea de urgenta mi a expirat indemnizatia pentru cresterea copilului de 2 ani.Am fost in somaj tehnic pana acum,am vazut ca s a dat O U G nr 97/2020(sa beneficiez de zile libere pana in decembrie 2020)si angajatorul zice ca nu ma incadrez."Ce fac in cazul asta??Mentionez ca nu am cu cine lasa copilul,cresele de stat sunt inchise.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
GMVX, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Legea 19 / 2020 Anky1988 Anky1988 Buna ziua.Am si eu o nelamurire in legatura cu legea 19 /2020. Parintii beneficiaza in continuare de zile libere platite pe toata perioada închiderii ... (vezi toată discuția)
Dacă rămân fără loc de muncă,mai primesc stimulentul de inserție? Iulik29 Iulik29 Buna ziua!Sunt în șomaj tehnic din 26 martie,pe 2 iunie ar trebui sa merg la muncă,dar nu am cu cine lasă copilul deoarece creșele sunt închise.Am vorbit ... (vezi toată discuția)