avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Stabilire a cheltuielilor de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Stabilire a cheltuielilor de executare silita

Buna ziua,in anul 2012 a fost intocmit un dosar de executare silita de catre un executor judecatoresc iar locuinta noastra a fost scoasa la vanzare in contul unui credit neachitat la banca din 2008.
In data de 8 iunie 2020 am primit un proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare silita ,datat din 14.11.2019, in care executorul stabileste urmatoarele cheltuieli de executare silita pentru acest dosar
-250 lei cheltuieli necesare desfasurarii executarii silite
-25 lei extras CF
-14819,76 lei onorariu executor
TOTAL 15.094,76 lei.
Se mai mentioneaza in pv ca orice cheltuieli se vor face in vederea finalizarii executarii ulterior prezentului pv,vor fi constatate prin alt pv si se vor adauga la debit.
Intrebarea este daca pot face contestatie la executare avand in vedere perioada de 8 ani si suma mare.Mentionez ca pensia mea este 1530 lei,iar alte venituri nu am.
Va mutumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: aurtan , utilizator 20:00, 17 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in anul 2012 a fost intocmit un dosar de executare silita de catre un executor judecatoresc iar locuinta noastra a fost scoasa la vanzare in contul unui credit neachitat la banca din 2008.

si ce s-a intamplat cu locuinta ?
apelati urgent la un avocat sa va redacteze o contestatie la executare si sa cereti si suspendarea executarii.
Daca nu aveti bani pt taxa de timbru cereti ajutor public judiciar.
S-au emis publicatii de vanzare in toata aceasta perioada 2012-2020,iar in data de 05.06.2020,s-a incheiat un proces verbal de vanzare la licitatie publica,intrucat a fost facuta o oferta de cumparare de catre o persoana care a depus si cautiunea.
Astfel licitatorul a fost declarat adjudecatar de catre executor si i s-a pus in vedere sa achite diferenta de pret in termen de 30 de zile,adica cel tarziu pana la data de 06.07.2020
Va rog sa-mi spuneti ce motiv as putea invoca pentru suspendarea executarii?Noi nu mai avem alta locuinta...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa apelati la cineva de specialitate. Contestatie puteti formula, dar trebuie verificat daca mai sunteti in termen. Oricum se pot contesta si incheierile executorului de stabilire a cheltuielilor de executare.
Mulțumesc mult

Company Advising a scris:

Incercati sa apelati la cineva de specialitate. Contestatie puteti formula, dar trebuie verificat daca mai sunteti in termen. Oricum se pot contesta si incheierile executorului de stabilire a cheltuielilor de executare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am garantat un credit ipotecar cu imobilul meu, pentru ... celeonora celeonora Buna ziua, Am garantat un credit ipotecar cu imobilul meu, pentru o alta persoana . Imobilul a fost ulterior vandut la licitatie, iar un alt executor (altul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. adjudecatar interpus. Elena Anghelescu Elena Anghelescu Ce sanse sunt de admitere a unei contestatii la executare motivata pe faptul ca adjudecatarul a fost interpus al debitorului-girant? E vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Execuate silita razmerita razmerita Daca am primit somatia de evacuare investita cu formula executorie la cererea adjudecatarului, fara sa fiu anuntat de aceasta investire, pot sa ma apar? (vezi toată discuția)