Buna ziua, in data de 30mai in Jud OLT in loc. Corabia nu mi-a fost acordata prioritate de trecere. am evitat accidentul, am redus viteza aproape de oprire pentru ca un agent de politie vazuse tot.
M-am gandit ca agentul evident il v-a opri pe respectivul care nu-mi acordase prioritate. Asa ca mi-am continuat drumul (mentionez ca Agentul nu mi indica niciun semn mie am proba video care atesta acest lucru)
In circa 200m am fost oprit de agentul respectiv care m-a urmarit cu autospeciala MAI...
Agentul mi-a spus citez: "Daca opreai la semnalul meu nu-ti faceam nimic, iti luam doar o declaratie si gata." acea declaratie nu mi-a mai fost luata.
Intr-un final mi s-a suspendat permisul pe 30 zile si acordat 4 pct amenda.(proces verbal pe care l-am contestat deja)
Problema apare cand am aflat ca am prieteni comuni cu respectivul care nu-mi acrodase prioritate. si aflu de la ei, ca NU i-a fost facut niciun proces verbal deci nu i-a fost suspendat permisul pentru neacordare de prioritate. si nici macar un avertisment.
Revenind la titlu' unde si cum procedez pentru a face o reclamatie agentului respectiv.
Ce consider eu important: Eram in Jud. Olt cu masina inmatriculata pe Bucuresti. Masina care nu-mi acrodase prioritate era inmatriculata pe Jud. OLT.
Multumesc si astept cu nerabdare sfaturi/indrumari.
Am uitat sa adaug.
In PV am fost sanctionat pentru Nerespectarea semnalelor politistului (oprire)
Si declaratia ar fi trebuit sa-mi fie luata drept dovada pentru "neacordarea de prioritate".