avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reclamatie abuz serviciu agent politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reclamatie abuz serviciu agent politie

Buna ziua, in data de 30mai in Jud OLT in loc. Corabia nu mi-a fost acordata prioritate de trecere. am evitat accidentul, am redus viteza aproape de oprire pentru ca un agent de politie vazuse tot.
M-am gandit ca agentul evident il v-a opri pe respectivul care nu-mi acordase prioritate. Asa ca mi-am continuat drumul (mentionez ca Agentul nu mi indica niciun semn mie am proba video care atesta acest lucru)
In circa 200m am fost oprit de agentul respectiv care m-a urmarit cu autospeciala MAI...
Agentul mi-a spus citez: "Daca opreai la semnalul meu nu-ti faceam nimic, iti luam doar o declaratie si gata." acea declaratie nu mi-a mai fost luata.

Intr-un final mi s-a suspendat permisul pe 30 zile si acordat 4 pct amenda.(proces verbal pe care l-am contestat deja)

Problema apare cand am aflat ca am prieteni comuni cu respectivul care nu-mi acrodase prioritate. si aflu de la ei, ca NU i-a fost facut niciun proces verbal deci nu i-a fost suspendat permisul pentru neacordare de prioritate. si nici macar un avertisment.


Revenind la titlu' unde si cum procedez pentru a face o reclamatie agentului respectiv.

Ce consider eu important: Eram in Jud. Olt cu masina inmatriculata pe Bucuresti. Masina care nu-mi acrodase prioritate era inmatriculata pe Jud. OLT.

Multumesc si astept cu nerabdare sfaturi/indrumari.
Cel mai recent răspuns: mihaidragos , utilizator 17:42, 11 Iunie 2020
Am uitat sa adaug.
In PV am fost sanctionat pentru Nerespectarea semnalelor politistului (oprire)
Si declaratia ar fi trebuit sa-mi fie luata drept dovada pentru "neacordarea de prioritate".
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
mihaidragos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara azi mi a fost luat permisul pentru neacordare de prioritate ... Giovani11 Giovani11 Buna seara azi mi a fost luat permisul pentru neacordare de prioritate unei dube de jandarmi ,menționez ca masina a avea doar semnalele luminoase nu și cele ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu cateva intrebari legate de contestantie ... Lidy1414 Lidy1414 Buna seara! Am si eu cateva intrebari legate de contestantie cu privire suspendarea permisului de conducere. Am permisul de aproape 2 ani, insa de abia ieri am ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? permis suspendat fara instiintare robby88g robby88g In data de 24.06.2013 circulam cu motocicleta pe raza localitatii Frumusani, jud Calarasi.La un moment-dat din sens opus venea un MCV care a aprins luminile si ... (vezi toată discuția)