avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adresa gresita factura beneficiar persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adresa gresita factura beneficiar persoana fizica

Daca furnizorul unor servicii greseste adresa de facturare a beneficiarului (persoana fizica), dar Cnp-ul nu, poate constitui acesta un motiv pentru care factura sa nu fie considerata valida ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:19, 13 Iunie 2020
Depinde de circumstanta: factura este trimisa cu curier sau nu, factura este semnata de beneficiar sau nu, factura este incasata sau nu etc.

Este un litigiu?
Factura este trimisa in format electronic, pe mail, invocand si art. 319 alin. 16 din codul fiscal. Nu este semnata de beneficiar si nici incasata. Este doar emisa.
Cel mai bine este sa o corectati si sa o retrimiteti ca raspuns la mailul precedent cu explicatiile de rigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)
Viza cfp si facturarea electronica alexandru08 alexandru08 Este considera factura electronica factura scanata, venita prin email ce are stampila si semnatura?Este corect sa aplici viza CFP pe ea? Daca nu, viza cfp ... (vezi toată discuția)
Sunt colaborator cu o firma de curierat de curierat. KREATORE KREATORE Buna seara, Sunt colaborator cu o firma de curierat de câțiva ani, zilele acestea trebuia sa facem factura pentru luna trecută pentru prestările de ... (vezi toată discuția)