avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri traducator PFA - pregatirea profesionala
Discuție deschisă în Traduceri

traducator PFA - pregatirea profesionala

Buna seara,
Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine voi scoate autorizatia pentru limba spaniola, si doresc si pentru limba engleza. Intre actele care trebuiesc depuse la dosar sunt si cele care atesta pregatirea profesionala. Nu am studiat engleza in facultate, dar am un certificat de absolvire a unui curs de limba engleza nivel avansat de la British Council. Ce doresc sa stiu este daca acest certificat de la British C. va fi luat in considerare ca "document care atesta pregatirea profesionala".
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters116948 , utilizator 23:32, 15 Decembrie 2009
,,Cunosc acest lucru, si momentan nu intentionez sa efectuez traduceri ce necesita legalizare. Daca ma voi decide sa fac si asta, inteleg ca trebuie sa ma adresez Ministerului Culturii si Cultelor pentru a da examen, din moment ce nu am diploma de licenta pe limba engleza, corect?.,,
Raspuns : CORECT B-) :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obþine autorizaþia de traducãtor? mery52 mery52 Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)