avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aprobari comercializare bauturi alcoolice si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aprobari comercializare bauturi alcoolice si non-alcoolice in aer liber

Salutare! Detin un SRL cu codul principal de activitate 5630 ( baruri si alte activitati de deservire a bauturilor ), pentru cocktail baruri mobile si un altul 9329 (alte activitati recreative si distractive) , pentru organizari evneimente, petreceri. Doresc a organiza un eveniment in aer liber si as vrea sa stiu de ce aprobari si reglementari ar trebui sa tin cont pentru a face acest lucru.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:52, 12 Iunie 2020
In primul rand, aveti nevoie de autorizatie de functionare emisa de primaria in raza careia va veti desfasura activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen productie concerte si vanzare alcool A2349u3rh A2349u3rh Buna ziua, Intentionez sa organizez concerte pe o plaja subinchiriata. Vom avea bilete la intrare, vom vinde alcool si sandwich-uri. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Aamenda pentru masa de biliard ContSters330987 ContSters330987 In autorizatie am si codul caen 9329- alte activitati recreative si distractive- trecut la alte activitati secundare.In prezent am deschis un punct de lucru ... (vezi toată discuția)