avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc parcare - drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc parcare - drepturi si obligatii

Salut! Am tot cautat pe net o lege in care sa se stipuleze obligatiile constructorului privind locurile de parcare vandute clientilor cu CF.
Povestea mea incepe cand unii dintre vecinii mei a modificat si a retrasat ultimele 2 locuri de parcare in asa fel incat sa se faca 3 locuri de parcare. Asta inseamna inghesuirea locului meu de parcare deoarece cel de langa mine parcheaza putin oblic si chiar daca nu intra pe spatial meu ma incurca si imi face dificila parcarea. Am discutat cu constructorul si a spus ca acel loc de langa mine unde acuma cineva parcheaza oblic nu este prevazut ca si loc de parcare si nu trebuie sa fie folosit. Eu doresc sa ii propun constructorului sa imi vanda mine acea parcela de langa mine (cumva in forma de triunghi) unde sa Montez un stalp pentru a opri alte masini sa parcheze.
Intrebarea mea este ce pot face in caz ca acel constructor refuza sa imi vanda locul si refuza sa retraseze din nou parcarile conform contractului de vanzare/cumparare si/sau sa blocheze acea parcela cu un stalp? Masina mea a fost deja zgariata de 2 ori si sunt cam satul si as dori sa stiu daca constructorul are obligatia sa confere "protectie" locurilor de parcare vandute clientilor.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna ... horia.popescu.92 horia.popescu.92 Buna ziua, Am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna cu un teren de 14mp pentru parcarea auto. In curtea imobilului , pe langa spatiile comune ... (vezi toată discuția)
Apartament achizitionat suciu_diana suciu_diana Buna seara, care este solutia legala pentru urmatoarea situatie: apartament achizitionat in bloc nou, in afara localitatii. [b]Blocul este construit pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere ... Cornea444 Cornea444 Buna ziua! Care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere cadastrale pentru doua locuri de parcare ce se afla pe o parcela din jurul blocului. Precizez ... (vezi toată discuția)