avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea 215 din noiembrie 2019
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea 215 din noiembrie 2019

pe ce perioada produce efecte legea 215 din noiembrie 2019
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:52, 13 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la intrarea in vigoare a legii 127/2019.
Daca va intra in forma promulgata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in acest moment am 38 de ani vechime dintre care 25 de ani lucrati in conditi deosebite . Sunt nascut in iunie 1964 am vre o sansa sa pot beneficia de efectele legii 215 din noiembrie 2019?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Murărescu, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita de varsta la 56 ani si 8 luni.
Sunt sanse destul de mari.
Speram sa nu se modifice legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Anapmaria Anapmaria Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu o informație. Sunt născută în 1964,(55 de ani împliniți), am o vechime în munca 23 de ani și am dat naștere la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in conditiile in care la data curenta indeplinesc ... Buna ziua! In conditiile in care la data curenta indeplinesc conditiile stagiului complet de cotizare (fara a fi implinit virsta) pot solicita casei de pensii ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș, ajutor lunar sau indemnizație socială pentru soția supraviețuitoare fără venituri ? getvoi getvoi Bună ziua. În baza noii legi 127/2019 , în cazul decesului soțului, soția supraviețuitoare cu vârsta de 60 ani și șase luni, și cu 28 ani și 10 luni ... (vezi toată discuția)