avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna ziua , in cazul in care fostii soti sunt copropprietari asupra unui imobil dobandit in timpul casatoriei , la cine trebuie sa stea actele de proprietate in original dupa divort.

multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:53, 14 Iunie 2020
Nu este o regulă în acest sens. Oricum, dacă unul dintre coproprietari nu mai deține actele de proprietate, le poate obține de la notariatul public care a instrumentat actele sau de la Camera Notarilor Publici teritorială în cazul în care actul a fost încheiat în perioada existenței notariatelor de stat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Adrian ALBU, Avocat
am inteles . multumesc foarte mult
Pentru proces sunt suficiente copii xerox.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj-evacuare Borza Borza Soti divortati de 3 ani.Nu s-a facut partajul locuintei Ap. cu 2 camere la casa.Problema este urmatoarea pe contractul de vc si pe extrasul de cf este trecut ... (vezi toată discuția)
Partaj fara divort camelia_g camelia_g Sunt casatorita cu sotul meu de 30 de ani, dobandind in timpul casatoriei un apartament cu 4 camere (proprietate personala). Am vrea sa facem partaj fara ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort: stabilirea cotelor de proprietate cuvenite sotilor dupa veniturile si portul in munca al acestora lelia20052006 lelia20052006 Sunt divortata din aprilie 2006.In urma divortului am ramas cu cei 2 copii rezultati in urma casatoriei(de 18 ani,eleva clasa aXII-a si 12 ani, eleva clasa a ... (vezi toată discuția)