avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatii la o hotărâre judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatii la o hotărâre judecatoreasca

Buna ziua! Pe contengios administrativ s-a câștigat o suma de bani pe care o primarie trebuie sa i dea .Procesul s a câștigat în noiembrie 2019 ,Primaria nu dorește sa dea banutii ,au facut recurs la hotărârea definitiva care a fost respinsa .Ceea ce am inteles de la avocat e ca au pus banutii intr-un cont separat la trezorerie ,ca sa nu putem pune sechestru pe conturi și ca se face contestatii la obligația de plata astfel banutii sunt blocati .Întrebarea mea :Câte contestatii poate face (o contestatie e respinsa iar alta e în curs)? Dacă o contestatie se aproba ,ce se va întâmpla? Cum pot sa mi recuperez banutii ,având în vedere ca procesul e din 2016 și primaria nu a avut câștig de cauza pe tot parcursul procesului
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
Echi andrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:38, 14 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate sa nu iti primesti drepturile in bani in urma disponibilizarii cu toate ca ai o hotararire definitiva si irevocabila tanaseleaiulia tanaseleaiulia vreau sa va spun ca fac parte dintr-un grup de 16 oameni disponibilizati in decembrie 2008 de la societatea TROLEIBUZUL SA din Piatra Neamt. In urma ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarari judecatoresti lazaricaeduard lazaricaeduard Buna ziua, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii ! Am fost executat silit de o banca si am facut contestie la executare. La Judecatorie mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa se admita contestatia la executarea silita in cazul...? amuri amuri Buna seara! Am castigat un proces civil, prin hotarare definitiva, pentru care s-a incuvintat cererea de investire cu formula executorie si procedurile ... (vezi toată discuția)